Veli ÖZÇOBAN - OKUL MÜDÜRÜ

1964 Yılında İlçemiz Ahmetli Köyünde doğan Veli ÖZÇOBAN, İlkokulu Ahmetli İlkokulunda tamamlamış olup Ortaokulu şimdiki adı Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi olan Torbalı Lisesinin Orta kısmında tamamlamıştır. Lise Öğrenimini İzmir Namık Kemal Lisesinde tamamladıktan sonra Kastamonu Eğitim Yüksek okulu Sınıf Öğretmenliğini bitirmiş ardından Anadolu Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Lisans tamamlama programını bitirerek 1989 yılında öğretmenlik mesleğine başlamıştır. Sırasıyla Mardin Kızıltepe Akdoğan İlkokulu, İzmir Kiraz İğdeli Azmanlar İlkokulu, Torbalı Çakırbeyli İlkokulu, Torbalı Ahmetli İlköğretim Okulu, Bayındır Fırınlı İlköğretim Okulu ve Torbalı Çapak ilköğretim okulu,Torbalı Yeniköy ilkokulu bünyesinde sınıf öğretmenliği ve okul idareciliği yapmıştır. 01.07.2019 Tarihinden bu yana okulumuzda Okul Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

023285401440 (232) 854 0633 Eposta