Okulumuz Hakkında

MUSTAFA KEMAL PAŞA MAHALLESİ 86/1 SOK NO 11 AYRANCILAR TORBALI / İZMİR
 Fotoğrafı

VİZYON

Bütün öğrencilerimize eşit imkanlar sunarak onların;demokratik, hür, sağduyulu düşünüp karar verebilen,soran ve sorgulayan, kendine güvenen, araştırmacı, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, milli manevi değerlerimize saygılı, Atatürk inkılaplarına bağlı, ülkesini seven bireysel ve toplumsal yakalayabilmek için sürekli ve planlı çalışmanın gereğine inanmış bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların hayata hazırlanmalarını temin etmek.

MİSYON

Sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güvenli, üretken ve yaratıcı, gelişmelere açık, kendisi ve toplumla barışık,teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkeleri ve laik Cumhuriyete sahip çıkan bireyler yetiştirmektir.

Öğretmen

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İzmir:20 km Torbalı: 15km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ayrancılar eski bir belde olup, büyükşehir yasası kapsamında Torbalı´ya bağlanmıştır.Okulumuzun bulunduğu yerleşim yeri Mustafa Kemal Paşa mahallesi´dir. Ayrancılar´ın yaklaşım 30 000 nüfusa sahiptir.

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi