Ayrancılar Ege-Koop İlkokulu

Vizyon: Bütün öğrencilerimize eşit imkanlar sunarak onların;demokratik, hür, sağduyulu düşünüp karar verebilen,soran ve sorgulayan, kendine güvenen, araştırmacı, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, milli manevi değerlerimize saygılı, Atatürk inkılaplarına bağlı, ülkesini seven bireysel ve toplumsal yakalayabilmek için sürekli ve planlı çalışmanın gereğine inanmış bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların hayata hazırlanmalarını temin etmek.

Misyon: Sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güvenli, üretken ve yaratıcı, gelişmelere açık, kendisi ve toplumla barışık,teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkeleri ve laik Cumhuriyete sahip çıkan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Beyaz Bayrak Sertifikası Beslenme Dostu Okul Sertifikası Okul Temiz Belgesi Sıfır Atık Belgesi

Saatler: SABAH: 08.00 - 13.00 ÖĞLEN: 13.00 - 18.00 İKİLİ EĞİTİM
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKULUM TEMİZ, SIFIR ATIK, BESLENME DOSTU OKUL, BEYAZ BAYRAK, EKO-OKULLAR PROGRAMI, GELECEĞİN YAZARLARI,

WEB - https://ayrancilaregekoopilkokulu.meb.k12.tr

Adres - AYRANCILAR MAHALLESİ 86/1 SOK NO 11 AYRANCILAR TORBALI / İZMİR

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Ayrancılar eski bir belde olup, büyükşehir yasası kapsamında Torbalı´ya bağlanmıştır. Okulumuzun bulunduğu yerleşim yeri Ayrancılar Mahallesi´dir. Ayrancılar, yaklaşık 30 000 nüfusa sahiptir.

Adres - AYRANCILAR MAHALLESİ 86/1 SOK NO 11 AYRANCILAR TORBALI / İZMİR

Ulaşım Okulumuz İzmir-Aydın kara yolu üzerinde olup, belediye otobüsleri ve dolmuşlarla ulaşım son derece kolaydır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İzmir:20 km Torbalı: 15km